Estetica dentară

Estetica dentară reprezintă un domeniu foarte larg,  ceea ce permite ca fiecare subdomeniu al medicinei dentare să fie abordat pe partea de estetică.
Astfel, putem vorbi de chirurgie – implantologie estetică, de faţete sau coronane dentare, restaurări directe ale dinţilor, foarte estetice, albiri dentare sau chiar de ortodonţie implicată în realizarea esteticii dentare.

 

Albire dentară

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare. În primul rând medicul dentist trebuie să stabilească dacă pacientul este un bun candidat pentru această procedură: albirea dinţilor    nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu afectiuni gingivale sau eroziune dentară, copiilor până în 15 ani şi persoanelor cu dinţii foarte sensibili sau alergice la peroxid.

 

Philips Zoom WhiteSpeed

Tratament de albire la cabinet

Un zâmbet mai alb astăzi

Cu Philips Zoom WhiteSpeed, poţi obţine cel mai alb zâmbet cu doar un tratament de 45 de minute de la profesionistul nostru în medicina dantură. Nu este de mirare că Philips Zoom este marca cea mai solicitată pentru albire profesională de către pacienţii din SUA.

Sistem de albire activat de lumină

Zâmbetul tău cel mai alb posibil

De ce să aştepţi rezultatele, atunci când poţi avea dinţi mai albi acum? Cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed​​, poţi obţine un zâmbet mai alb în doar o vizită de 45 minute în cabinetul stomatologului tău.

Tehnologie cu activare la lumină pentru albire puternică

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed ​​utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.

Recomandat şi administrat de către medicul tău stomatolog

Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul tău stomatolog, astfel încât ştii că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii tăi.

 

Programează-te acum!