Albire Dentara Cluj

Albire Dentara – Philips Zoom

Tratament de albire dentara in clinca Empire Dental

Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara. Acest fapt este o reactie a importantei, tot mai mari, pe care societatea contemporana o acorda infatisarii exterioare. In primul rand medicul dentist trebuie sa stabileasca daca pacientul este un bun candidat pentru aceasta procedura: albirea dintilor nu este recomandată femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor cu afectiuni gingivale sau eroziune dentara, copiilor pana in 15 ani si persoanelor cu dintii foarte sensibili sau alergice la peroxid.

albire dentara cluj zoom   albire dinti cluj   albire dentara cluj

Albirea dentara cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed

Un zambet mai alb in doar 45 de minute

Cand vine vorba de Philips Zoom  WhiteSpeed vei obţine cele mai spectaculoase rezultate. In 45 de minute, dinţii tai pot fi cu pana la 8 nuante mai albi, eliminand petele de alimente si bauturi, imbătranirea si chiar decolorarea provocata de anumite tipuri de medicamente.

Nu este de mirare ca lampa Philips Zoom este procedura cea mai solicitata pentru albire dentara profesionala de catre pacientii nostri.

Albire Dentara - Cluj Empire Dental

Daca alegi Zoom WhiteSpeed in clinica Empire Dental din Cluj, la inceputul tratamentului, medicul stomatolog iti va evalua nuanta curenta, astfel incat amandoi sa puteţi vedea diferenta semnificativa dupa finalizarea tratamentului. 

Dupace te-ai pregatit, nu trebuie decat sa te relaxezi, iar medicul stomatolog se va ocupa de pasii urmatori pentru tratamentul de albire dentara: 

  • Medicul stomatolog iti va pregati cavitatea bucala pentru albire aplicandu-ti pe dinti un strat de gel de albire avansata.
  • Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dintii tai lumina provenita de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea dentara si, in plus, setarile ajustabile ale lampii iti vor asigura o experienta confortabila.
  • Acest proces este repetat de trei ori – şi durează numai 45 de minute!

Tehnologie cu activare la lumina pentru albire puternica

 

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed ​​utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.

 

Albire dentara recomandata si administrata de catre medicul tau stomatolog

Cel mai bun tratament al nostru de albire a dintilor, pentru cei care vor rezultate spectaculoase, imediat.

 Vei cobori de pe scaunul stomatologic cu un zambet instantaneu mai luminos si mai increzator.

Pretul pentru albirea dentara cu lampa Philips Zoom, in clinica Empire Dental, este de 1200 lei.