Noi nu suntem doar un alt centru stomatologic, iar tu nu ești doar un alt pacient. De fapt, noi te considerăm parte din familie.

Cu doua clinici în Cluj-Napoca și Florești, Empire Dental este un centru stomatologic căruia ii pasa cu adevărat de fiecare pacient. Oferim o experiență unica si o gama larga de opțiuni terapeutice, împlinind nevoile fiecarui pacient in toate etapele vieții. Medicul nostru titular, Dr Cristian Marandiuc este prietenos, profesionist si are experiență terapeutică de peste 8 ani.

La Empire Dental, îți promitem ca vei întâlni fețe prietenoase, care nu sunt doar grozavi in ceea ce fac, dar si carora le pasa cu adevărat de cei din jur.

 

Manoperele pe care le efectuam in clinica noastra stomatologica sunt: Implant Dentar, Fatete Dentare, Albire Dentara, Coroane dentare, Tratamentul cariei cu obturatii (plombe) din materiale de ultima generatie de cea mai buna calitate, Aparat dentar, Igienizare profesionala ( detartraj cu ultrasunete si periaj profesional), Tratamente endodontice ( de canal), Stomatologie pentru copii, Extractii dentare de orice fel ( molari de minte, dinti inclusi, dinti de lapte)