fatete dentare emax

Fatete dentare E-MAX – Hollywood Smile

Termenul de fatete dentare reprezinta una dintre metodele de estetica dentara pe care o utilizam  pentru a imbunatati aspectul dintilor pacientilor. Fatetele acopera partea frontala a dintilor si suprafetele decolorate sau neuniforme. Acestea estompeaza defectele dentare si fac ca dintii sa arate mai sanatosi si mai frumosi.

fatete dentare cluj napoca

 

Exista cateva aspecte interesante despre fatetele dentare, pe care trebuie sa le cunoasca orice pacient care isi doreste un zambet perfect.

 

fatete dentare emax                           

 

Fatetele dentare pot dura mai mult de un deceniu.

Rezistenţa fatetelor din ceramica este foarte mare si pastrand o igiena orala impecabilă ele pot rezista toata viaţa. Singurele riscuri sunt legate de sanatatea dintilor, sanatate care trebuie mentinuta indiferent daca purtam fatete sau nu.

                                                                     

Materialele din care se facfatetele dentaresunt extrem de durabile, nu-şi schimba forma şi nu se colorează, indiferent de alimentaţie.

 

implant dentar dinte ceramica

Se personalizează perfect

Faţetele sunt complet personalizabile pentru a se potrivi hărţii dentare unice a fiecărui pacient. Pentru că rezultatul să fie unul perfect, procedura de aplicare a faţetelor este una complexă şi există etape intermediare de analiză şi probă.

 

fatete dentare cluj                   

 

fatete dentare

Culoarea faţetelor nu trebuie întotdeauna să fie strălucitoare, de culoare albă. Dacă se alege faţetarea unui singur dinte, specialistul va potrivi nuanţa acesteia cu culoarea dinţilor existenţi. În cazul în care pacientul doreşte să aibă dantura mai albă, se poate face la cerere o albire profesională.

 

 

Nu necesită întreţinere specială

În afară de rutină de zi cu zi alcătuită din periaj şi folosirea atei dentare (sau duş bucal), nu este nimic altceva ce trebuie să faci pentru a menţine calitatea faţetelor dentare. Faţetele nu se pun pe toţi dinţii, doar pe cei expuşi când vorbim, zâmbim. În cazul în care dinţii nu se văd atunci când râdem, faţetele nu ne folosesc.

      fatete dentare cluj      fatete dentare cluj

 

Fatete Dentare – Nu necesită perioada de recuperare

În timp ce cele mai multe proceduri dentare au nevoie de săptămâni de pregătire şi recuperare, tratamentul cu faţete dentare este un proces mult mai rapid, până la 10 zile. Odată ce au fost cimentate, poţi pleca de la medicul specialist în estetică dentară fără nicio problemă, fără a avea restricţii.

 

fatete dentare cluj

 

Rezistente la colorarea din cauza alimentelor

Datorită calităţii superioare a faţetelor din ceramică, acestea sunt rezistente în mod natural la petele care în mod obişnuit apăreau pe suprafaţa dinţilor. Faţetele sunt, de asemenea, foarte uşor de curăţat şi de obicei nu implică nimic mai mult decât periajul regulat şi corect.

 

fatete dentare                fatete dentare cluj

Fatete Dentare – Rezultate Rapide

De la pregătirea faţetelor la aplicarea lor sunt necesare doar 2-3 vizite la medicul stomatolog. În comparaţie cu alte proceduri stomatologice, faţetele oferă o soluţie rapidă pentru pacienţii care vor să aibă un aspect frumos al tuturor dinţilor.

                fatete dentare cluj

Procedeul nu implică riscuri sau devitalizare – Fatete dentare

Procedura de aplicare a faţetelor dentare este minim invazivă. Singurul risc este să se decimenteze, însă această problemă se rezolvă uşor, chiar dacă se pierde faţetă. În cazul tratamentului estetic cu faţete dentare nu este necesară devitalizarea dinţilor.

fatete dentare emax

Au rol dublu.

Scopul faţetelor nu este doar estetic, ele şi protejează suprafaţa dintelui. Ajută foarte mult persoanele cu smaltul subţire, care acuza durere la stimuli externi, precum băuturi reci sau calde.

Deşi sunt foarte subţiri, aceste restaurări minunate protejează dinţii de elementele nocive. Dacă înainte se simţea o durere dentară din cauza alimentelor calde sau reci, aceştia vor avea o mai bună izolare după tratamentul cu faţetele dentare.

fatete dentare emax

 

Nu se aplică în cazul afecţiunilor dentare.

Dacă ocluzia nu este corectă şi este necesar aparatul ortodontic, nu se aplică faţete dentare. În cazul pacienţilor care suferă de bruxism sever, faţetele se pot sparge de aceea, în general, nu se aplică faţete în această situaţie.

 

fatete dentare cluj      fatete dentare implant dentar

Nu necesită o şlefuire accentuată a dinţilor.

În etapa de pregătire, în anumite cazuri, este necesară o minimă şlefuire, astfel încât să se obţină forma ideală a viitoarei danturi.

Pret fatete dentare in Cluj, la clinica Empire Dental: 1350 RON/Fateta